AMC – Aparate de Masura si Control

Managementul aparatelor de masura si control

Gestionarea planului de verificare al aparatelor de masura si control.

Aplicatia are trei functii principale:

1. Generarea planului de verificare pentru AMC-uri

2. Urmarirea miscarilor AMC

3. Inregistrarea utilizarilor AMC in productie

Generarea planului de verificare pentru AMC-uri

Pornind de la intervalul de verificare definit in luni pentru fiecare AMC, aplicatia va genera in fiecare luna planul de verificare. Plecand de la acest plan, dupa calibrare, aplicatia va genera buletinele de verificare in functie de rezultatul verificarii. Aplicatia mentine istoricul tuturor acestor certificate.

Urmarirea miscarilor AMC

Aplicatia implementeaza mutarile AMC-urilor intre locurile de utilizare , locurile de verificare, magazii, etc.. In acest fel tot istoricul miscarilor AMC-urilor este inregistrat si poate fi afisat. In orice moment se poate sti unde se afla un AMC si pe unde a mai fost.

Inregistrarea utilizarilor AMC in productie

Cu aceasta functie, aplicatia va inregistra operatiie de verificare efectuate in productie. Poate inregistra comanda, numarul de operatie, centrul de lucru, seria produsului si numarul unic de identificare al AMC-ului. Inregistrarea se poate face usor utilizand un scaner de coduri de bare plasat langa centrul de lucru. Daca apare o neconformitate din cauza unui instrument defect, se pot identifica cu usurinta toate piesele masurate cu acel instrument.